A lvsby Tryck Design ABA lvsby Tryck Design AB
A lvsby Tryck Design AB

Personal

Elisabeth Nordström


Elisabeth hade egentligen inget större val. Redan som nyfödd var hennes karriär utstakad inom företaget. Med pappa Gunnar som delägare följde Elisabeth troget i sin fars fotspår och tog plats ombord 1984 med att sköta bokföring och fakturering. Under senare år har Elisabeth mer gått över till kundkontakter, kalkylering, inköp och databearbetning, då främst med kartframställning men även en del bildbehandling och layout.

2001 blev hon delägare och intog positionen som VD.

Fri tid är något som ”Bettan” har ont om, men på fritiden har hon gott om aktiviteter. Skidor
och badminton hör till favoriterna, men hemma har hon det inte lätt. Där huserar en långhårig, ohängd cowboy, en långhårig, ohängd tonårstjej och Bengalen Bengan. En tröst i bedrövelsen är hennes ohotade mästartitel i Yatzy.

Bettan tycker om att ha många bollar i luften och tackar aldrig nej till en utmaning (en finare formulering för tjurskallig). Har en obegriplig förmåga att tänja på de sista sekunderna.

E-post: bettan@alvsbytryck.se
Bettan helfigurBettan helfigur
Bettan helfigur
Anneli helfigurAnneli helfigur
Anneli helfigur

Anneli Olofsson


Annelis morfar, Herman Wåhlström, var en av grundarna till företaget och en av anledningarna till valet av karriär inom tryckeribranschen. Efter avslutad utbildning till grafiker 1990 och efter ett par år som vikarie, blev det fast anställning 1995. Började sin karriär med montering och plåtframställning men övergick ganska snart till sättning och layout. Blev delägare 2001. Anneli samordnar och är ansvarig utgivare för Älvsbybygdens annonsblad.

En stor del av sin fritid spenderar Anneli i dojon, där hon tränar och instruerar karate. Övrig tid ägnas helst åt familjeaktiviteter och uteliv som exempelvis slalom, camping, paddling och skogsvandring. Kvällarna slutar oftast lite för sent, gärna med en film, godis och katten på magen.

Anneli är kreativ och inte rädd att lära sig nya saker.  Hugger i där det behövs, sover gärna lite för länge på morgonen och anser att bilen är Guds gåva till människan. Varför gå i onödan?

E-post: anneli@alvsbytryck.se
Glenn helfigurGlenn helfigur
Glenn helfigur

Glenn Hansson


​1996 var det så dags för Glenn att ansluta sig till företaget, direkt efter avslutad grafiker-utbildning på AMU. Började med montering och efterbehandling men jobbar numera som tryckare. När datasystemet krånglar är han också bra att ha.

Att mickla med datorer är Glenns största passion men för att hålla sig i form kan han även ta en joggingtur eller lyfta lite skrot. Till jobbet promenerar han eller cyklar, oavsett väderlek och temperatur, Att småfixa på huset tycker Glenn är roligt men ser Martin Timell som sin största fiende. Sommartid åker han gärna ut i skogen med familjen i husvagn.

Lugnt och metodiskt tar han de flesta situationer utan att stressa, men falsmaskinen (som Glenn är övertygad är en hon) har nog fått höra ett och annat…

​​​​​​​E-post: glenn@alvsbytryck.se
Copyright © 2016 Älvsby Tryck & Design AB
Hemsida skapad av Pinevision